Източник: FrogNewsИмаме особена архитектура на управляващата коалиция, с която се гарантира

...
Източник: FrogNewsИмаме особена архитектура на управляващата коалиция, с която се гарантира
Коментари Харесай

Експерти: Ще има нови формации, други ще престанат да съществуват

Източник:  FrogNews

Имаме особена архитектура на ръководещата коалиция, с която се подсигурява активността на държавното управление, макар високата словесна температура. Предизборната коалиция включва още 16 политически партии и придвижвания.

Този сегмент на българския политически пейзаж постоянно е бил мощно фрагментиран.

От друга страна имаме партията " Воля ", за която Марин Льо Пен съобщи, че е техен сътрудник.Не за първи път ще настъпят промени в тази част от българския политически живот. Не за първи път ще имаме нови обединения, а други ще престанат да съществуват, предвижда социологът доцент Антоний Гълъбов.

Антоний Гълъбов напомни, че съдружното ръководство е построено върху съглашение на четирите политически обединения. Докато нито една от тях не е отдръпнала поддръжката си, министър председателят има право да каже, че проблем няма. Всяка от обединенията в дребната коалиция има право да показва лично мнение.

Стремежът е към струпване на политически капитал преди евроизборите, означи доцент Петър Чолаков. Ако " Обединени патриоти " решат да се явяват дружно, имат късмет. Ако решат да се разделят, нямат никакъв късмет за почтено показване на европейските избори.

Движение за права и свободи биха могли да влязат в ролята на " аварийна гума ", " Воля " също извършва функционалността на патерица. Възможно е тази година да забележим три типа избори - европейски, локални и парламентарни. Този сюжет обаче също не тормози Борисов. Българска социалистическа партия на практика остава на % два зад ГЕРБ. Дори и да излезе напред, комплициран е въпросът с кого ще работи, означи доцент Чолаков.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР